-->

22 Mayıs 2009

Carlos Tevez'in önümüzdeki yıl nerede oynayacağı, şu sıralar ada basınını en çok meşgul eden konu gibi görünüyor. Hemen hemen her gün Tevez'le ilgili yeni bir haber okumak mümkün. Bugünün bombası ise Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi Finali kadrosu. Görünüşe göre Tevez bu maçta da kendisine ilk 11'de yer bulamayacak. Üstelik Berbatov'un da hemen yanıbaşındaki koltuğu ısıtacak olmasına rağmen. Ferguson'un Rooney'le başlayıp, forveti Ronaldo'yla beslemesi bekleniyor. Görünen o ki Tevez önümüzdeki yıl Manu'da kalsa bile, kadroyu şaşaalı gösteren, önemli bir yedek olmaktan öteye gidemeyecek. Bu durumda da ailesinin Manchester şehrine karşı olan sevgisi bile onu burada tutmaya yetmeyecektir.

Peki Arjantinli önümüzdeki sezon nerede top koşturacak? Şu an için en ciddi adaylar Tottenham ve Liverpool. Gerçi Liverpool'un astronomik bir rakam teklif ettiği ve Tottenham'ın hevesinin kırıldığı konuşuluyor. Tevez'in de Liverpool'da gönlü olduğu artık sır değil. Ancak borç batağındaki Liverpool'un istikrar konusunda soru işaretleri olan bir oyuncuya transfer bütçesinin tamamına yakınını yatırmak zorunda kalacağı bir teklif yapması da çok mantıklı gelmiyor. Ayrıca Liverpool'da da Manchester'dakinden daha fazla forma şansı bulabileceği de muamma.

Bana göre, ilerleyen günlerde bu transfer için bir cephe daha açılabilir. Messi ve Ronaldo'dan üst üste tokat yiyen Florentino Perez'in bu yaz salça olacağı yıldızlar arasına İngiltere'de kalmak konusunda ısrarcı olmasına rağmen bir anda Tevez de girebilir. Zira Kaka Milan'da şampiyonluk yaşayamamaktan şişmediyse, Real Madrid'e o taraftan da çok güzel haberler gelmeyecek gibi.

Şimdilik Şampiyonlar Ligi Finali geçene kadar bu işin akibeti belli olmayacak gibi. Önümüzdeki haftasonuna doğru yavaş yavaş Tevez'in rotası belli olacaktır. Bakalım söylendiği kadar flaş bir transfer olacak mı?

0 yorum:

 
Meşale Kokusu