-->

5 Haziran 2009

Yılın transfer haberi Galatasaray'dan geldi. Yaz boyunca bundan daha sansasyonel bir transfer göreceğimizi zannetmiyorum. Frank Rijkaard, resmen Galatasaray'ın yeni teknik direktörü oldu. Üstelik basında çıkan onlarca aday arasında kimse Rijkaard'ın adını bile anmamıştı. Yönetim inanılmaz bir operasyon gerçekleştirdi gerçekten.

Aslında yorumsuz olarak bile verilebilecek bir haber bu. Tam bir şaşkınlık içindeyim haberi duyduğumdan beri. Bence bu topraklarda daha önce bu çapta bir teknik adam çalışmadı. Şampiyonlar Ligi'ni hem oyuncu hem de teknik adam olarak kazanmış bir isim hakkında ne yazılabilir ki? Eğer Rijkaard'ın eline düzgün kadro verilirse, Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'da özlediği başarıyı yakalayacaktır. Aziz Yıldırım'ın üç senede üç şampiyonluk hedefi de tehlikeye girdi gibi. Fenerbahçe, artık çok iyi bir kadro kurmak zorunda.

Sabır gösterilirse Rijkaard başarılı olacaktır gibi klişe bir söylemde bulunmayacağım. Zira Hollandalı'nın Galatasaray'da sihirli bir değnek etkisi yaratacağını düşünüyorum. İlk günden itibaren çok şey değişecektir Florya'da. Önümüzdeki sezon ilk haftadan itibaren çok etkileyici bir Galatasaray izleyeceğimizden hiç süphem yok. Yeni hocaları sarı kırmızılı taraftarlara hayırlı olsun. Bugün onlar için çok mutlu bir gün. Önümüzdeki sezon yüzleri çok gülecek.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hobareeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Adsız dedi ki...

ben hala inanamıyorum sabahtan beri haberi tekrar tekrar okuyorum ama inanılacak gibi değil. sanırım galatasaray 4-5 yıl sonra iflas edip batacak, hazır batacakken tam batalım diyorlar. hayır tam cuk oturur bir teknik adam galatasaray adına, mantelitesine ve klüp şablonuna. hayırlısı. formasını alıcam utanmasam.

Adsız dedi ki...

Kariyerli adamlar Türkiye'de bir türlü başarı sağlayamadılar, bakalım bu farklı olacak mı?

 
Meşale Kokusu