-->

22 Ağustos 2009


Beklenen oldu. Bucaspor, Kocaelispor'u çok rahat geçti. Haftanın kalan maçlarında sürpriz bir skor çıkmazsa, Bucaspor bu haftayı lider kapatacak gibi görünüyor. Lige yeni çıkmış bir ekip için rüya gibi bir başlangıç. Velhasıl Kocaelispor'un mevcut durumunu göz önüne alırsak, bu skorun çok da aldatıcı olmaması gerekiyor. Bugün o sahada Bucaspor'un yerinde geri kalan 16 takımdan herhangi biri olsa, skor muhtemelen yine buna benzer şekilde olacaktı.

Bu maçta Bucaspor'un en önemli kazancı 3 puan değil, Mehmet Batdal'ın sezona 2 golle başlaması diye düşünüyorum. Yıllardır patlayacak diye beklenen genç oyuncunun vakti geldi galiba. TSYD'de çok beğenmiştim. Bu maçta da başarılı performansını sürdürdü. Bir parantez de Yılmaz için açmak istiyorum. Yılmaz artık maalesef bitmiş. Bu kadar kolay bir maçta bile pek ortalarda görünmedi. Maça katkısı 35-40 metreden frikikler denemekten ibaretti. Onlar da sürekli barajda son buldu. 37 yaşında Bank Asya 1. Lig'in fiziksel zorluğunu kaldırabilecek gibi durmuyor.

Bunların dışında maç hakkında çok da yazılabilecek bir şey yok. Bucaspor ilk yarıdan maçı bitirip, ikinci yarı rölanti futbola döndü. Sezonun geri kalanı için ölçü olamayacak bir maçtı. Rehavete kapılmamaları lazım.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu