-->

3 Ağustos 2009


Adanaspor 1 - 1 Giresunspor

Kartepe'de oynanan maçta, iki takım da ideale yakın kadrolarla sahaya çıkmış. Giresunspor, 20'de Fatih Şen'in frikiğiyle öne geçerken; Adanaspor 22'de Emrah'la beraberliği sağladı. Adanaspor, önceki maçlarda yaşadığı defansif sıkıntıyı biraz azaltmış görünse de, gol yemekten kurtulamadı. Bu maçtan genç Adanaspor'a karşı galibiyet çıkarmasını beklediğim Giresunspor'un kalesinde daha çok pozisyon gören taraf olması ise şaşırtıcı.


Altay 2 - 2 Çaykur Rizespor

Ligin güçlü ekiplerinden Altay, kadrosunu henüz oturtamayan ve Özgürcan'dan gelecek habere kanalize olan Rizespor'la karşılaştı. Maçın başında golü bulan ve ilk yarıyı da 1-0 önde geçen Altay, 2. yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. İlerleyen dakikalarda biri penaltıdan iki golle öne geçen Rizespor galibiyeti koruyamadı ve Altay'ın son dakikada bulduğu golle maç 2-2 sonuçlandı. Bu sonuçla Altay hazırlık maçlarındaki yenilmezliğini sürdürürken, Rizespor 4. maçında 3. beraberliğini aldı.


Mersin İdmanyurdu 1 - 1 Orduspor

Ligin orta sıralarında olmasını beklediğim iki takımın maçından da kısır bir oyun ve beraberlik sonucu çıktı. Orduspor'un as kadrosundan bir çok eksikle çıktığı maçın ilk yarısında futbol adına hiçbir şey yoktu. İkinci yarıya hızlı başlayan ve 57'de golü bulan Orduspor, golden sonraki dakikalarda da oyunu domine eden taraf oldu. Ancak, Mersin İdmanyurdu 90+2'de attığı golle beraberliği kurtarmayı başardı.


Boluspor 0 - 0 Çanakkale Dardanelspor

Ligin iddialı ekibi Boluspor ve çoğunlukla kendi yetiştirdiği genç oyuncularla mücadele eden Dardanelspor'un mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Boluspor'un yeni transferlerinden Serdar Samatyalı ve Erman Ergin'in forma giymediği maç iki takım için de oldukça kısır geçti. Açıkçası transfer şampiyonu Boluspor'un henüz beklenen düzeyden çok uzak olduğunu düşünüyorum. Hazırlık maçları ölçü olmaz denir, ancak şampiyonluk adayı bir takımın da bu maçlarda biraz ışık vermesi gerekir diye düşünüyorum.


Bucaspor 0 - 5 Gaziantep B.B.

Bucaspor'un PAF takımıyla çıktığı maçta, Gaziantep rahat bir galibiyet aldı.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu