-->

16 Ağustos 2009

"2 aydan fazla süredir gezmediğim, görmediğim ülke kalmadı. Avrupa'nın bir çok kulübünü ziyaret ettim. Bizzat ziyaret edemediklerimle de uzun uzun telefon görüşmeleri yaptım. Bu süreçte kendimi sevgilileriyle telefondan konuşmaya doyamayan liseli aşıklar gibi hissettim. Gerçekten çok heyecanlıydım ama bir türlü aradığımı bulamadım. Ben ne kadar formasına aşık bir oyuncu imajı versem de bildiğiniz gibi para hayatımdaki çoğu şeyden önce geliyor. Avrupa'nın terbiyesiz, cimri kulüpleri de, krizi bahane edip beni üçle beşle kandırmaya çalışınca hayaller suya düştü tabii. Ayrıca yurtdışını aramak da ne kadar pahalıymış arkadaş. Transfer yapıcam derken 5 sayfalık fatura yaptım. 1 kuruş için çocuğunu kesmekten çekinmeyecek menajerim Figer az kalsın kalp krizi geçiriyordu. Günlerdir bu yüzden ensemde boza pişiriyor. Yeni sözleşmeme telefon faturalarıyla ilgili bir madde de koydurmalıymışım. Tam da bu sırada Fenercell imdadıma yetişti. Baktım hem Fenerbahçe'nin verdiği parayı kimseden alamayacağım, hem de Fenercell'le bedavaya Uruguay'daki eşi dostu arayacağım; hemen çaktım imzayı. Eh zaten bana da çok sevdiğim kulübümden başka bir yere gitmek yakışmazdı değil mi ama? Yeni sezon öncesinde taraftarlarımıza da bir mesajım var. Eurolar coşturur, Fenercell konuşturur. Sizleri çok seviyorum."

Diego Alfredo Lugano Moreno

4 yorum:

Unknown dedi ki...

haha :D

Adsız dedi ki...

komiksin vesselam

Unknown dedi ki...

ne kadar saçma bir yazıdır :)
tamam arkadas adam gitti oraya buraya lafımız yok adamın hayali italya bi kere ama baktı ki yüzde 40 kesiliyor vergi900 bin euro ya yakın para kalıyordu adama 2.5 milyon euro net nerde 900 bin euro nerde :) sen olsan bu durumda napardın yazıyı yazan arkadas ? :)

Kemal Mardin dedi ki...

%40 vergi kesileceği, istediği paraları hiçbir şekilde alamayacağı zaten belliydi. Tabii ki transfer görüşmeleri yapabilir ama bunu yaparken çirkinleşmeye gerek var mıydı? Atarım bak imzayı Lazio'ya, ona göre ha tavırları; üstüne Figer'in tekrardan bonservis falan istemesi... Eleştirdiğim noktalar bunlar. Hele bir de geri dönünce, taraftar için döndüm, kulübün benden vazgeçmemesinden etkilendim tarzı açıklamalar yapınca ben de iki satır bir şey yazarım haliyle.

 
Meşale Kokusu