-->

13 Eylül 2009

Yıllarca kendilerini yırttılar, durdular. Baba Hakkılar'dan, Sebalar'dan söz ettiler. Beşiktaşlı duruşu diye diye başımızın etini yediler. Gün oldu devran döndü ve en sonunda ölüye küfrettiler. Beşiktaş tribünleri bugün, hiçbir zaman üzerlerinden lekesi silinmeyecek bir ayıba imza attı. Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'e hep bir ağızdan küfür ettiler. Bence ne izahı, ne de özrü olabilecek bir vaka. Bugüne kadar tribünlerde bu kadar bel altı bir hareket gördüğümü hatırlamıyorum. Yazıklar olsun. Demek ki Beşiktaşlı duruşu 3-0'a kadarmış.

Not 1: Dün yazıyı yazarken Manisaspor tribünlerinin Özgür Soylu'ya ettiği küfürleri unutmuşum. Acının tazeliği açısından, o olay bundan da vahimdi. Atlamadan geçmemek lazım.

Not 2: Ben Galatasaray'lı değilim.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

beşiktaşlılık duruşu 3-0'a kadar değil, yenilince "55 bin kişiyi susturduk", yenince "kızlıklarını bozduk"a kadardır. beşiktaşlılık duruşu diye bir şey yoktur. canı yandığında ağlamak, yanmadığında da başkasını ağlattığını sanmak vardır. beşiktaşlı yani beşiktaş taraftarı her zaman 3. olmaya mahkumdur. bu yüzden ne yapsalar makul karşılıyorum.

Adsız dedi ki...

hatırlamadığın başka bir galatasaraylı davranışını hatırlatayım gene ben sana karısının yanında Beşiktaş kaşkollu bir taraftarı toplu halde ÖLDÜRMEK .. yazıklar olacak çok şey var .. sevinin gün sizin gününüz galbiyetinizi kutlayın .. ama çok bilmeyin... benden daha masum değilsin .. ayrıca yırttılar durdular derken sen, iyi oluyo dimi .. çünkü senin bana laf sokman en doğal hakkın değil mi? o meşalenin dumanı beynine zarar vermiş senin, düzgün taraftar!

Adsız dedi ki...

40 yıllık kaşar konuşmuş hadi bakalım kêlâmın kaç para edecek? BEŞİKTAŞ duruşu bellidir, karşısında duranı ezip geçmektir. Bugüne kadar karşımızdakiler yaşayarak gördü, boş yere karalamaya gerek yok. Biz hayallerle yaşamayız, sizin kurduğunuz hayalleri ya yaşarız yada yıkarız. İşte bu BEŞİKTAŞ duruşudur. 3. Olmaya mahkum olanlar belli, gerçi sizi ilk 4 e bile sokmuyorlar ama hadi oda bizden armağan olsun

Adsız dedi ki...

fb-gs altında ezilmeye devam etsinler...

Adsız dedi ki...

Genel olarak 3. takim BJK'dir .
Buna kafan basmiyorsa geçen sezondan konusuyorsan senin futbol bilgin langirtta firfir yapmaktan öte degildir.(ki havanizi indirdi 4. ve 5. takim)
Karsimizda durani ezip geçmek demissin ; 8 yiyerek ezik ve geçiciliginizi(!) kanitlanidiz zaten..
Susman için kaç tane daha atmamiz lazim ?


O.v.E.r.D.o.S.e

 
Meşale Kokusu