-->

13 Ekim 2009



Buralarda olmadığım dönemde Bank Asya 1. Lig'den dikkatimi çekenler:

  • Adanaspor cephesinde beklentilerim gerçekleşmiş. Kemal Kılıç dümene geçmiş. Bu konu hakkında yazacağımı yazmıştım zaten. İğrenç bir işe imza attılar. Gurur duysunlar kendileriyle.

  • Bucaspor ise Kemal Kılıç'tan boşalan yeri Özcan Kızıltan'la doldurmuş. Çok sağlıklı bir karar olduğunu düşünmüyorum. Günü kurtarmak adına düşük masraflı bir tercih yapılmış. Böylece bu seneki hedeflerden de vazgeçilmiş bence.

  • Çaykur Rizespor başkanı Halim Mete, ''Geçtiğimiz hafta aldığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin hesabını başbakanımıza verdim. Bana, 'Ne oldu neden yeniliyorsunuz' diye mağlubiyetin hesabını sordu. Her Rizeli'ye olduğu gibi en başta sayın başbakanımıza hesap vermek zorundayım. Bunun için, bu hesabın kolay verilmesi için mutlaka başarılı olmak zorundayız'' şeklinde bir açıklama yapmış. Bu işleri artık bu kadar aleni yapmaları beni korkutmaya başladı. Çekin artık elinizi şu ligden. YETER!

  • Ligin dibine demir atan, galibiyetsiz Orduspor da teknik direktörünü değiştirmiş. Osman Özdemir'in yerine Adanaspor'dan ayrılan Ekrem Al gelmiş. Kan değişimi etkisinden fazlasını beklememek lazım.

  • Karşıyaka ve Altay bariz bir çıkış içine girmiş. İyi futbolla gelen başarılı sonuçlar, İzmir'in Süper Lig hasretinin bitmesi adına umut veriyor. Hadi inşallah.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu