-->

14 Ekim 2009

Fatih Terim basın toplantısında öyle de olabilir, şöyle de olabilir ama böyle de olabilir diyerek, nereye gideceği hakkında kafaları bir güzel karıştırdı. Stresli günlerin ardından üstünden sorumluluğu atınca, Terim'in mizahi kişiliği tekrardan gün yüzüne çıkmış. Basın toplantısında, tabiri caizse biraz makara yaptı gibi geldi bana. Peki Fatih Terim'in bir sonraki adresi neresi olacak? Bence Milano sokakları.

İki taraf da birbirine bundan daha çok ihtiyaç duyamazdı. Moral ve motivasyon olarak dibe vuran Milan için dünyanın sayılı motivasyon ustası teknik direktörlerinden Fatih Terim'den daha ideal bir isim aklıma gelmiyor. Hocanın da şu an kendini yeniden kanıtlama ihtiyacı duyduğunu düşünüyorum. İçler acısı hali yüzünden kimsenin Milan'da çalışmaya yanaşmadığı bir ortamda, kurtarıcı olarak eski kulübüne dönüp, orada bir mucize yaratma ihtimalinin Fatih Terim'in içinde fırtınalar kopardığına eminim.

Bu işin olmaması için bence hiçbir engel yok. Şahsen de Fatih Terim'i tekrardan Milan'da görmeyi çok isterim. Hazır Maldini de bırakmışken böyle bir transfer gerçekleşirse, bu ülkenin yetiştirdiği en iyi teknik direktör olan Terim'in tekrardan hak ettiği saygıyı görmesi için büyük bir fırsat olur.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu