-->

4 Kasım 2009



Beşiktaş'ın en son ne zaman iyi futbol oynadığını gerçekten hatırlamıyorum. Manchester'la oynuyor, olmuyor. Kasımpaşa'yla oynuyor, yine olmuyor. Wolfsburf'la oynuyor, hiç olmuyor. Bu maçtan ümitliydim aslında. İnanmışlardır, seyirciyi de arkalarına alıp, çıkar oynarlar dedim ama Beşiktaş sezonun en kötü topunu oynadı bu akşam. Hem de küçük takım Wolfsburg'a karşı. Ey Büyük Mustafa! Maçtan önce Wolfsburg'a büyük takım muamelesi yapmayacağız diyorsun ama takımını geriye yasladıkça yaslıyorsun. Gol geliyorum diye bağırıyor. Bir tek sen duymuyorsun. Anlıyoruz, defansına güveniyorsun da karşındaki takımın da tek olayı hücum gücü be adam. Bütün memleket iki senedir bu takımın maçlarına gözü kapalı üst basıyor. Şansına ilk 90 dakikada bu takımdan gol yemedin ama bir 90'ı daha gol yemeden çıkartırız. Bir tane atar, yeneriz diye bir saçmalığa nasıl inanıyorsun? Bu takım sana illa ki bir gol atacak ama defansı da bir hayli zayıf. Maç da kendi evinde oynadığın, kazanmak zorunda olduğun bir maç. Saldıracaksın yahu, saldıracaksın. Kaybedecek neyin var ki? 3-0'dan daha mı farklı yenilirdin sanki? Lige zaten havlu atmıştın. Avrupa'ya da veda ettin ama üzülme. Belki Türkiye Kupası'nı alırsın be Büyük Mustafa. Belki!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ankaraspor'da defans oynarken şans eseri kaleci olan Hakan'la şampiyonlar ligi maçına çıkarsan, farklı bir skor bekleyemezsin.
Nitekim son oynadığı 3 Avrupa kupası maçında toplam 15 gol yedi.
Ama hata onda değil onu kaleci olarak oynatan da.

Kemal Mardin dedi ki...

Bir yanda her önemli maçtan önce sakatım diyen pembe panter Rüştü varken, bu maçtaki gollerde bir kusuru olmayan Hakan'ı eleştirmek acımasızlık bence.

 
Meşale Kokusu