-->

11 Aralık 2009



Hiç uzatmadan direk sorayım. Dün geceki Milwaukee - Toronto maçı neden yayınlanmadı? Indiana - Portland maçı daha mı ilgi çekiciydi? Akıllara hemen klasik cevap gelecektir: ya ama yayın akışını NBA TV belirliyor. Biz karışamıyoruz.

Peki Ntv ve Ntvspor ne işe yarıyor? Hidayet ve Mehmet'in her karşılaştığı maç, bir Ntv klasiği diye günler öncesinden reklamı yapılarak yayınlanıyor da bu sezon ikisinden de daha iyi performans gösteren, henüz 22 yaşındaki, geleceğin yıldızı Ersan neden es geçiliyor?

Şahsen, Ersan ile Hidayet'in karşılaşmasını, Memo - Hido arasındakine her türlü tercih ederim. Şu an aynı tercihi yapmayacak basketbolsever de çok azdır bence.

Kaan Kural sürekli Ersan'ı takip edin diyor da, siz maçlarını yayınlamazsanız biz nasıl takip edeceğiz sayın Kural? Nba.com'um maç istatistiklerinden mi?

Hiç hoşuma gitmiyor Ntv'yi eleştirmek. Blog'u takip edenler Ntv ailesini, kendi ailem gibi sevdiğimi bilir ama son zamanlarda sürekli eleştirmek zorunda kalıyorum. Sanki bir şeyler eskisi gibi değil artık...

2 yorum:

koala dedi ki...

Yayın akışını NBA TV belirlemiyor. Sene başında paketler halinde maçlar satılıyor. Ayrı 4-5 paket var, her pakette farklı maçlar var, o paketlerden biri satın alınıyor. Aldığınız paketteki maçlar dışında gösterebilme şansınız yok.

Kemal Mardin dedi ki...

Bu dediğin Ntv ve Ntvspor'dan yayınlanan maçlar için de geçerli mi? Sezon ortasında, neyse parası verelim. Biz artık şu maçları da yayınlamak istiyoruz, fikir değiştirdik deme şansları yok mu? Mesela Hido sezon ortasında takas olsa, sezon sonuna kadar boşu boşuna Toronto maçlarını mı yayınlayacaklar?

 
Meşale Kokusu