-->

23 Ocak 2010



Harry Kewell'ın sakatlık skandalından sonra Galatasaraylılar isyan bayrağını çekmiş durumda. Daha önce de çok defa soru işaretlerine sebep olan sağlık ekibinin kellesini istiyorlar. Şakayla karışık olarak da Haldun Üstünel'den İngiltere'den futbolcunun yanı sıra sağlık ekibi transferi de yapmasını istiyorlar.

Aslında öyle çok uzaklara gitmeye gerek yok. İzmir'e kadar gidip Op. Dr. Bülent Zeren'i bulmaları kafi. Kendisi Türkiye'nin bir numaralı, dünyanın da sayılı spor hekimlerinden. Aynı zamanda Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı. Uluslararası mecralarda makaleleri yayınlanan, kendi geliştirdiği tedavi yöntemleri tıp dünyasınca kabul gören bir isim. Hali hazırda Türkiye'den ve dünyadan pek çok sporcu kapısını aşındırmakta. Galatasaray da bir kapısını çalsın bence. Her seferinde mecbur kalıp, ta Almanyalar'da şifa aramalarına gerek kalmaz belki.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu transfere oncelik verilmesi lazim cok dogru. 3 senedir sakatliktan kurtulamadik. Surekli eksik kadro ustelik uzun sureli. Gokhan Zan'a da ozel birtane asinlar tuvalete bile beraber gidebilecegi. Duser kirar bitarafini Allah muhafaza. En iyi transfer Haldun Ustunel.

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Ebru

 
Meşale Kokusu