-->

21 Ocak 2010



Bugüne kadar yazılarımda tarafsızlığımı koruduğuma hatta bazen abarttığıma inanıyorum.Bu yüzden kendime bu yazıyı yazma hakkı tanıdım. Kusura bakmayasınız. Yazmazsam içimde kalacak.

Çoğu futbolsever gibi bazı istisnalar dışında hakem hatalarının art niyetten değil yeteneksizlikten kaynaklandığını düşünenlerdenim. Bu sebeple maçların ardından günlerce, hatta aylarca süren hakem tartışmalarına genellikle pek anlam veremem. Ancak, şu an o istisna durumlardan biriyle karşı karşıyayız.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Karşıyaka - Adanaspor maçını yöneten Bülent Yıldırım, tarihin en kötü hakem performanslarından birini sergiledi. Uydurduğu penaltı konuşmaya bile değmeyecek cinsten. Ardından gösterdiği 8 sarı ve 1 kırmızı kart sabır sınırlarını zorladı. Ancak, maçın bitişinden sonra Adanasporlu futbolculara ben son pozisyonda ofsayt çalmadım ki, neden koşmadınız deyişine söylenecek herhangi bir söz yok.

Şu an hiç utanmıyorum, sıkılmıyorum. Açık açık, Bülent Yıldırım'ı hedef tahtasına koyuyorum. Bugüne kadar hakemlerin ön plana çıktığı çok maç oynadık ama ilk defa bir hakemin art niyetli olduğuna bu kadar eminim. Bundan sonra Karşıyaka'nın herhangi bir maçında Bülent Yıldırım'ı hakem olarak görürsem cidden olay çıkartır, tek başıma federasyona yürürüm. Bugüne kadar yönettiği 8 maçımızda tek bir galibiyetimiz olmayan Bülent Yıldırım'ı bir dokuzuncusunda görmeye gerçekten katlanamam.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu