-->

12 Ocak 2010



Bir süredir, kalp nakli bekleyen gazeteci Çağatay Çağlar için Karşıyaka ve Göztepe arasında bir dostluk maçı ayarlanmaya çalışılıyor. Göztepe yönetimi maça olumlu bakarken, Karşıyaka cephesi kararsız kalmış durumda.

İZVAK'a göre konuya Karşıyaka'nın Onursal Başkan'ı Selçuk Yaşar da müdahil olmuş ve bu maç için ne gerekiyorsa yapılmasını istemiş.

Şahsen böyle bir maça kesinlikle karşıyım. En büyüğü demek çok iddialı ama Türkiye'nin en vahşi derbisi kesinlikle Karşıyaka - Göztepe maçıdır. Türkiye'de dostluk maçı yapacak en son iki takım bu ikilidir. Maçtan sonraki gün gazetelerde, yakışmadı, bu maçta bile rahat duramadılar tarzı manşetleri görür gibiyim.

İki takım çok uzun süredir karşılaşmadığı için bu derbinin ne anlama geldiğini bir çok kişi unuttu ama hatırlamak için hiç de doğru bir zaman değil. Hafta sonu ligler yeniden başlıyor. İki takım da çok kritik bir döneme giriyor. Özellikle transfer yapamayan Karşıyaka, tüm konsantrasyonunu lige vermek zorunda. Bu maçta yaşanacak en ufak bir olumsuzluğun bile telafisi olmaz.

Karşıyaka - Göztepe maçlarını tabii ki ben de çok özledim ama şu an kesinlikle hiç sırası değil.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

en büyüğü bu len zaten.. neyini iddaa edicen

Kemal Mardin dedi ki...

Bence de öyle ama İstanbullular çirkinleşiyo böyle diyince. Uğraşmayayım dedim.

Sercan dedi ki...

Anlamadığım Karşıyakanın göztepeyle falan işi ne? Lig başlayacak, transfer yapamamışsın, sen süper lig hedefliyorsun zaten hala göztepelerle dostluk maçı planlarına falan ne gerek var? Uzun yaz döneminde falan olur ancak bu işler, ha "dostluk maçı" olabilir mi zaten orası ayrı bi konu; hiç sanmıyorum.

 
Meşale Kokusu