-->

13 Ocak 2010

Mancini'nin Vieria hamlesine cevap, Arsene Wenger'den geldi. Bir 35'lik de o kaptı. Çoluk çocukla sahaya çıkıyor eleştirilerine bir nevi cevap vermiş oldu ama biraz abarttı sanki.


Sol Campbell geçtiğimiz sezon sonu Portsmouth'tan ayrıldığında adı Ankaragücü'yle de anılmıştı. Daha sonra ise sürpriz bir şekilde Notts County ile anlaştı. Gelişi kadar gidişi de sürpriz oldu. Campbell bu takımla sadece bir maça çıktı ve daha bavullarını boşaltmadan ayrıldı.

Herhalde artık emekli olur diyorduk ama bir ters köşe daha geldi. Campbell, eski takımı Arsenal'de antrenmanlara başlamıştı ki, dün de rezerv takımla bir maça çıktı ve 45 dakika sahada kaldı. Campbell'ın bu maçta gösterdiği performansın Arsene Wenger'i ikna etmeye yettiği ve anlaşmanın sağlandığı söyleniyor.

Hani büyük konuşmayayım diyorum da, ne alaka şimdi bu transfer demeden edemiyorum. Senelerdir genç oynatacağım ben, benim olayım bu diye, nice şampiyonluklar kaçır. Sonra da git sezon ortasında defansını, 6 aydır top oynamayan bir 35'liğe emanet et. O deli divane olduğun gençler topu atar atar geçerler sağından solundan yalnız. Demedi deme.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu