-->

31 Mart 2010


Euroleague çeyrek finalinde üçüncü maçlar kalite olarak üst düzeyde olmasa da sonuç bazında şaşırtıcıydı. Regal Barcelona’nın serinin ilk maçında kazandığı Real Madrid mücadelesinde bile bu kadar dominant bir performans sergilememesi dikkat çekiciydi. Kaldı ki Regal Barcelona musluğu sıktığı zaman şartlar ne olursa olsun her rakibe kafa tutabileceğini bir kez daha gösterdi.

Bir diğer İspanyol temsilci Caja Laboral belki de gecenin en dikkat çeken sonuçlarından birine imza attı. Çünkü Moskova’da oynanan her iki maçta da rakibine farklı skorlarla kaybeden İspanyol ekibi, bu kez 13 sayılık galibiyetle kolay teslim olmayacağının sinyallerini verdi.

Asseco Prokom da aynı Caja Laboral gibi son bir atak yaparak Olympiacos’u Polonya’da geçmeyi bildi. Belki de Polonya temsilcisi, serinin ilk maçını hedef olarak seçmiş ve Yunanistan'da rakibini zor duruma sokmuştu. Ancak ben yine de Olympiacos’un rakibine üstünlük sağlayacağını düşünüyorum.

Partizan, beklendiği gibi Maccabi Tel Aviv’i seyircisi ile çok zorladı ve final four yolunda büyük bir adım attı. Her ne kadar Pini Gershon, maç sonu yaptığı basın toplantısında seyirciden etkilenmedik dese de, yapılan top kayıpları ve verilen hücum ribaundları gerçeğin hiç de söylediği gibi olmadığının bir göstergesiydi.

0 yorum:

 
Meşale Kokusu