-->

18 Mayıs 2009

Bank Asya'dan Süper Lig'e yükselen son takım Kasımpaşa oldu. Böylelikle, eğer bu yıl İstanbul B.B. ligden düşmezse, önümüzdeki yıl Süper Lig'de "5" İstanbul takımı olacak. Bu takımların üçü malum zaten hep buradalardı. Ancak geriye kalan iki tanesini kah vatandaşın vergileriyle, kah otoparklar hibe ederek buralara taşımak kime ne fayda sağlıyor? Türk futboluna katkısı nedir? Turkcell Süper Lig gibi dünya markası yapılmaya çalışılan bir organizasyonda toplam taraftar sayısı 1000 etmeyen iki kulübü zorla, inatla barındırmanın manası nedir? Futbol, bir gün seçim malzemesi olmaktan kurtulacak mıdır? Bu soruların bir gün mantık sahibi değil de makam sahibi kişilerin aklına gelmesi dileğiyle...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Eksi sözlüktende yazan arkadaşlar iyi okusun hepinizi kasımpaşa maçlarına davet ediyorum gelecek sene 100.000 nüfüsü olan köklü Kasımpaşa kulübü hakkında böyle okumadan görmeden konuşamazsınız... 13.000 kişilik stadımızı rahatça dolduracak taraftarımız var.. Siz rahat olun

Early Grayce dedi ki...

Tayyeep stadı 13.000 değil 9.500 kişilik, yapı olarak da yarım stad dır. kaçan topları da aşağı mahalleden toplarsınız artık.

Huso dedi ki...

Stadımız 12.500 ki$iliktir. bu sene diyarbakır maçını 9.900 ki$iye altay maçını 8.000 ki$iye oynadık geri kalan maçlarda 5.400 ün altına dü$medik(kartal maçı hariç)
not: ligin ba$ında ramazan ayındaki kartal maçında maçın ba$lama saati iftara denk geldiği için 3.800 ki$iye oynanmı$tır.

eğerki seneye tefefe bizi zulümpiyata sürgün etmezse kendi stadımızda full çekeceğimizin garantisini veriyorum. inanmayan GELİR-GÖRÜR.

Early Grayce dedi ki...

Ben Kasımpaşa'nın resmi sitesinin yalancısıyım. Özürlü tribünü dahil 9.576 kişi.

 
Meşale Kokusu